Herfstwandeling

8 oktober 2017

                kruisberg   
Op zondag 8 oktober, zal wsc Magan weer een mooie, unieke herfstwandeling verzorgen. Ook deze keer is het de routecommissie gelukt om nieuwe paadjes te vinden. Aangezien er veel verandert in de Zuid-Limburgse landschappen, komen er zo nu en dan weer nieuwe of oude wegen bij in het wandelnetwerk.
Op deze tweede zondag in oktober zal er gewandeld worden in de richting van het wijndorp Wahlwiller waar de centrale rustplaats ligt bij de familie Bindels onderaan de beruchte Kruisberg. De lange afstanden zullen dan ook af en toe kuitenbijters zijn, maar….na een goede klim, kan men ook genieten van de prachtige vergezichten naar Gulpen, Wittem, Eijs, Simpelveld, Vaals en zelfs België.
Ook zullen de routes langs beekjes, weilanden en de mooie wijngaarden van Wahlwiller leiden en kan men een blik werpen op het treintraject van de Zuid Limburgse Stoomtrein Maatschappij.
wijnga4
De leden van vocalgroup Magan zullen u zoals gebruikelijk op een vriendelijke en gezellige manier verwelkomen op de pauzeplaats, waar de versgemaakte soep, de ambachtelijke vlaai en broodjes en koffie, thee en fris te verkrijgen zijn.
Ook is er de mogelijkheid om na de wandeling in Mechelen een hapje te eten bij de deelnemende horecagelegenheden die meedoen aan “Sjun wandele en eate um Mechele!”
     
Startplaats:    Café/zaal ‘In de Kroeën’  tegenover Kerk Mechelen
Starttijden: Vanaf 8.00u tot 12.00 uur (21 km), 13.00 uur (14 km) en 14.00 uur (8 km)
Inschrijfgeld: Conform de richtlijnen van de KWBN
Info: famvanhautem@ziggo.nl         of 043-4551513